IT'S PURE LUNCH

IT'S PURE LUNCH De beste beoordelingen! De beste broodjes!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 187 beoordelingen
29 apr 2021 om 18:00 Super lekker gegeten met collega’s en tegen nog leuke prijzen ook !!! zeker niet duur !!!
29 apr 2021 om 13:45 Het broodje carpaccio was lekker naar mijn mening. Het broodje van mijn werkgever was droog. De bezorgtijd was absurd lang.
26 apr 2021 om 14:51 Bezorgtijd zou korter mogen zijn. Maar doet niets af aan het eten. Keuze volop, lekker vers en kwaliteit uitmuntend! Aanrader!!
19 apr 2021 om 14:09 Normaal schrijf ik geen recensie. Deze mensen snappen wat ze doen! Alles vers, super ingepakt en op tijd! Niet twijfelen en bestel hier je lunch.❤️
9 apr 2021 om 15:42 Good
2 apr 2021 om 14:54 Op tijd en super lekkere lunch!
23 mrt 2021 om 14:11 Super lekker en vers!!!
13 mrt 2021 om 8:26 Super lekker, voor het eerst een lunch besteld. We kregen een SMS dat ze 10 minuten later kwamen, wat uiteindelijk ook zo was. Heerlijke goed belegde broodjes, lekkere wrap met carpaccio. Prijs kwaliteit verhouding echt super. Ga ik vaker doen.
24 feb 2021 om 14:44 Lekker !
22 feb 2021 om 13:36 Super lekker
18 feb 2021 om 15:54 Heerlijk zoals altijd
13 feb 2021 om 10:52 2e keer dat we hier bestellen, salade was weer lekker en de wrapjes ook, op tijd bezorgd, snoepjes gekregen, ziet er allemaal netjes uit, wij zijn enthousiast.