IT'S PURE LUNCH

IT'S PURE LUNCH De beste beoordelingen! De beste broodjes!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 143 beoordelingen
12 mei 2020 om 16:35 The packaging of the food was great. Juice was fresh and sweet and the cookies were warm, freshly baked and delicious. Breads were crispy from outside and soft from inside, just the way I like it. I will definitely order soon again.
15 apr 2020 om 14:18 Heerlijke broodjes Voor een goede prijs! Snelle en vriendelijke bezorging, keurig verpakt. Echt een aanrader!
7 apr 2020 om 14:03 Heerlijke broodjes! Snelle bezorging, keurig verpakt. Echt een aanrader!
20 sep 2019 om 14:02 4 sterren voor de kwaliteit van het eten, 1 ster voor de portie. Aan 1 broodje/bestelling heb je verre van voldoende.
6 aug 2019 om 13:44 De bestelling werd pas na 75 minuten na betaling aan thuisbezorgd bezorgd. Erg lang duurde het dus. Het eten was wel erg lekker
21 mei 2019 om 13:31 Om 10.30uur besteld, 11.15uur uitgekozen om te laten bezorgen. De bezorger was er uiteindelijk om 11.45uur!! Broodjes zijn karig belegd, dit mag van mij rijker belegd zijn, zodat je ook proeft wat er op zit.
6 mei 2019 om 13:58 Wrap was lekker maar mager gevuld met zalm. En de carpacciosalade was bevroren!! Dit moet je zien/voelen met maken van product.
17 jan 2019 om 12:18 Zoals altijd weer snel en lekker!!
31 okt 2018 om 15:45 De bezorger kwam 35 min. eerder dan afgesprokem
17 okt 2018 om 14:03 Lekker zoals altijd. Alleen jammer dat ik een broodje brie kreeg ipv het broodje oude kaas dat ik had besteld, maar smaakte heerlijk, dus ach ja...
28 sep 2018 om 14:39 Beste lunch bezorger in Den Bosch. Foutje werd ook keurig en snel opgelost. Altijd superverse broodjes. Mijn favoriet!