IT'S PURE LUNCH

IT'S PURE LUNCH De beste beoordelingen! De beste broodjes!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 139 beoordelingen
20 sep 2019 om 14:02 4 sterren voor de kwaliteit van het eten, 1 ster voor de portie. Aan 1 broodje/bestelling heb je verre van voldoende.
6 aug 2019 om 13:44 De bestelling werd pas na 75 minuten na betaling aan thuisbezorgd bezorgd. Erg lang duurde het dus. Het eten was wel erg lekker
21 mei 2019 om 13:31 Om 10.30uur besteld, 11.15uur uitgekozen om te laten bezorgen. De bezorger was er uiteindelijk om 11.45uur!! Broodjes zijn karig belegd, dit mag van mij rijker belegd zijn, zodat je ook proeft wat er op zit.
6 mei 2019 om 13:58 Wrap was lekker maar mager gevuld met zalm. En de carpacciosalade was bevroren!! Dit moet je zien/voelen met maken van product.
17 jan 2019 om 12:18 Zoals altijd weer snel en lekker!!
31 okt 2018 om 15:45 De bezorger kwam 35 min. eerder dan afgesprokem
17 okt 2018 om 14:03 Lekker zoals altijd. Alleen jammer dat ik een broodje brie kreeg ipv het broodje oude kaas dat ik had besteld, maar smaakte heerlijk, dus ach ja...
28 sep 2018 om 14:39 Beste lunch bezorger in Den Bosch. Foutje werd ook keurig en snel opgelost. Altijd superverse broodjes. Mijn favoriet!
10 sep 2018 om 12:32 kwaliteit van het fruit kan beter. Voor de rest echt superbroodjes voor een goede prijs!
29 aug 2018 om 13:37 Veel sla maar erg weining Carpaccio, en dan voor die prijs, te duur .