IT'S PURE LUNCH

IT'S PURE LUNCH De beste beoordelingen! De beste broodjes!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 155 beoordelingen
28 okt 2020 om 14:16 Only thing is that we ordered for 12h and they delivered at 10.30...for the rest, perfect, super fresh!!
23 sep 2020 om 13:48 Eten was vers, broodje chocolade was nog warm. Pennen zijn een leuke attentie!
11 sep 2020 om 13:16 Heerlijk zoals altijd!
26 aug 2020 om 13:49 Heeeeerlijk! Alles vers en niet kinderachtig belegd!
20 aug 2020 om 12:23 Bezorging was snel, maar het eten was vreselijk! Dit is de 2e keer dat ik hier bestel.. de 1e keer was het eten goed maar nu.. broodjes waren nog bevroren en de carpacio was niet te eten! Al mn broodjes zaten onder het bloed heb het meteen weggegooid.
14 aug 2020 om 15:23 Snel geleverd Heerlijk vers en rijk belegd. En een prima prijs
31 jul 2020 om 17:52 Met collega’s al eens eerder als lunch besteld. Heerlijke broodjes voor een goede prijs, ook altijd netjes verpakt. Top!
11 jun 2020 om 13:37 Carpaccio(salade) was nog bevroren bij levering.
12 mei 2020 om 16:35 The packaging of the food was great. Juice was fresh and sweet and the cookies were warm, freshly baked and delicious. Breads were crispy from outside and soft from inside, just the way I like it. I will definitely order soon again.
15 apr 2020 om 14:18 Heerlijke broodjes Voor een goede prijs! Snelle en vriendelijke bezorging, keurig verpakt. Echt een aanrader!
7 apr 2020 om 14:03 Heerlijke broodjes! Snelle bezorging, keurig verpakt. Echt een aanrader!
20 sep 2019 om 14:02 4 sterren voor de kwaliteit van het eten, 1 ster voor de portie. Aan 1 broodje/bestelling heb je verre van voldoende.